Kastje

Annet moest gewoon naar haar werk vanmorgen. Ik kon nog heel even blijven liggen. Dat hiel dik niet heel lang uit en niet veel later ben ik ook maar mijn bed uit gegaan. Op mijn gemak terug gegaan naar Badhoevedorp, want ik heb twee weekjes verlof. Thuis de spullen weer gedumpt en een was aangezet. tegen de middag even langs mams om te buurten en daarna Colin opgehaald. Samen nog lekker naar Zandvoort voor een portie kibbeling en vis-patat. Lekker in het zonnetje aan de sta-tafels onze hapjes opgegeten en toen weer terug naar huis. Samen met Colin zijn vitrinekastje opgehangen voor zijn amiibos. Daarna hem lekker met rust gelaten en verder gegaan met het klein maken van de laatste grote resten van het oude hoek aquarium. De bodemplaat en de draagplaat. Eerst me de haakse slijper de buizen doorgeslepen en van het hout gebroken, daarna de houten platen in repen gezaagd die in de container passen. Aan het einde van de middag nog even boodschappen gedaan voor het eten. We gaan voor de gyros. Na het eten weer lekker neergeploft en de rest van de avond niets meer van plan.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.