Dag Yo!

Wat een nacht. Snel in slaap gevallen, maar toen begon de vaatwasser te piepen dat hij klaar was. En die hield daar niet mee op tot ik die maar heb uitgezet. Toen was weer inslapen lastig. Kennelijk toch gelukt want vervolgens werd ik wakker van het volgende piepende ding. Dat bleek de wekker van Colin te zijn die op onverklaarbare wijze opeens op alarm stond. Gelukkig was ik vrij, dus kon ik lekker lang in bed blijven. Lekker de hele ochtend niets gedaan 🙂 Lekker op de bank liggen en televisie kijken. Tegen de middag maar eens junior gewaarschuwd. Die was net onder weg om zij bed uit te komen. Alleen om, gewikkeld in zijn dekbed naar zijn laptop te verhuizen 🙂 Na de scrambled eggs weer verder gerommeld. Wat kleine tweaks in de software van het SDL weerstation om wat andere gegevens in de app te krijgen. Nog een paar keer heen en weer om nog meer restanten van het oude aquarium weg te werken. Daar lijkt echt geen einde aan te komen. Voor Colin nog tafeltje dekje geregeld en zelf richting Only Friends gegaan voor het afscheid van één van de instructrices. Yolande gaat als hoofd cultuur en communicatie werken als directeur Erasmus huis bij de Nederlandse ambassade in Jakarta. Dennis Gebbink tracteerde op een etentje voor het team. Gecombineerd met een vertrekkende kick-box vrijwilliger. Bij Smaaqt in Amsterdam-Noord erg lekker gegeten. Beide dames kregen nog een kleinigheidje in de vorm van een mooi fleece jack met een opdracht geborduurd in de pols. Toen afscheid genomen van Yo en weer op huis aan gegaan. Ik heb wel de komende vijf jaar een logeeradres bij de diplomatieke dienst in Jakarta 🙂 Truste.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.