Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Vanmorgen weer lekker uitgeslapen. Heerlijk zo’n vakantie waarbij je helemaal niets hoeft! In de middag even naar het Vondelpark gegaan om te kijken of ik misschien nog een ex-raid pas kon scoren voor zaterdag. Lekker met de tram naar de Overtoom en via het kattenlaantje het park in. Net als heeeeeel vroeger over de stenen van het kinderbadje naar de overkant gehopt 🙂 Bij de muziektent helaas geen ex-raid passen gekregen 🙁 Via een omweg richting de kruising Overtoom / Constantijn Huygensstraat en daar weer lijn één richting de Aker gepakt. Thuis weer een stapje verder gegaan met het opruimen van mijn balkon. Er begint nu echt schot in te komen. Het meeste glas is weg. De bodemplaten zijn weg. Nu alle plastic panelen nog klein maken en weggooien en dan hebben we het ergste wel gehad. Dan begint het opruimen van de “kruimels”, maar daar zitten dan wel weer veel glas scherfjes tussen. Het begint in ieder geval weer op een balkon te lijken! Aan het einde van de middag met Colin buurten bij mams. Lekker nasi gegeten en vroeg in de avond weer terug naar huis. Even de foto’s van gisteranvond binnengehaald via whatsapp. Het was een leuke avond geweest. Jammer dat Yo weg gaat, maar gelukkig hebben we de foto’s nog 🙂

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.