Grote sticker

Heerlijk, die dagen dat je niet je bed uit gesommeerd wordt. Lekker blijven liggen tot je echt uit bed wilt. En dan niet meteen in de actie, maar gewoon je badjas pakken en verder lummelen. Inmiddels lag ook de Franse milieu-sticker in de bus. Zodra die op mijn ruit zit, mag ik straks de Franse steden in. Toen ging opeens de telefoon Van mijn werk… Hub… Gelukkig wilde hij alleen maar even zeker weten dat het oude PcM archief weg kon. Ik heb nog geprobeerd er een nieuw huis voor te vinden, maar het is tijd om dat naast PcM zelf te begraven. De rest van dag opgeruimd en gerommeld met het weerstation. Even boodschappen gaan doen. Bloemkool en draadjesvlees gehaald. Na het eten hiervan de spullen gepakt en naar Hillegom gereden. We hadden het haast, want Annet was met broer en zus “stappen en happen” in Hillegom. Ondanks haar voorspelling, bleek ze toch al thuis te zijn. Morgen vroeg op!

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.