Koningsdag

Vroeg op voor de hof wandeling. Tien kilometer rond Hillegom. Met de fiets naar Marina gereden en vandaar met z’n drieën naar de hoftuin voor de start. Dat kwamen we nog een kennis tegen een met z’n vieren zijn weer aan de wandeling begonnen. Halverwege, bij de kerk van Vogelenzang kregen we koffie en cake en na een korte pauze verder terug naar Hillegom. Daar kregen we een lijntje en nog iets te eten en drinken. Ik nog de toespraak van de burgemeester proberen te horen en toen weer naar de PvDl. Het weer gooide een beetje roet in het eten voor verdere plannen, dus we hebben er een rustig lees middag van gemaakt.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.