Baantjer

Rustig dagje. Luke, Danique en Guus kwamen lunchen. Nog even naar Marina om te zorgen dat de computer naar internet kon. Toen nog het staartje van de F1 bekeken. Na het eten zijn we met z’n drieën naar de bioscoop in Hoofddorp gegaan: Baantjer: Het Begin. Dat speelt rond de kroning van Beatrix en de daarbij spelende krakers rellen. En “feest” van herkenning 🙂 In die tijd woonde ik dicht in de buurt van krakers bolwerken en heb ik genoeg gezien en meegemaakt. Ik leuk om het verhaal door Amsterdam te kunnen volgen. Na de film snel naar bed.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.