Lui verder vakantie vieren

Annet moest weer aan het werk. Colin en ik konden nog even blijven liggen. Nadat met name junior, lekker had uitgeslapen zijn we naar mijn huis gereden. Lekker de middag aangerommeld. Ik heb nu het balkon zo ver dat het weer bruikbaar is 🙂 Even met de stofzuiger zo veel mogelijk gruis weggehaald en de laatste zakken rommel in de container gegooid. Aan het einde van de middag nog even langs mams. Een beetje de maandag routine er in gehouden. Ook de patat-dag-routine volgehouden, dus even naar de patatza(a)k voor wat snacks. Later op de avond weer naar huis om verder te lanterfanteren. ¡Hasta mañana!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.