Een kwart eeuw geleden… bijna…

Ik kon vanmorgen niet echt blijven liggen in bed. Lezen lukte ook niet meer, dus ben ik er maar vast uit gegaan. Na de koffie maar vast boodschappen gaan doen, terwijl Colin nog lekker lag te tukken. Bij thuiskomst kwam er een raid oproep in de buurt en daar ben ik nog even naar toe gegaan. Onderweg ook nog een laatste Aerodactyl quest kunnen vinden, zodat ik daar ook van af ben. De raid leverde me een shiny Groudon op. Na de brunch samen met Colin naar de Decathlon om te kijken of we schoenen en jacks konden scoren, maar helaas was er niets bij. Toen Cor nog even gebeld voor een afspraak voor Colin. Die kon om vier uur nog. En dan de kwart eeuw… Morgen is het vijfentwintig jaar geleden dat Ayrton Senna dodelijk verongelukte op Imola. Daar gaan we morgen wel het een en ander van horen denk ik. Wat misschien niet iedereen weet is dat de dag voor dat ongeluk, vandaag dus, ook al een dodelijk ongeluk was gebeurd, waarbij Roland Ratzenberger het slachtoffer was. De NOS weet het in ieder geval nog wel aldus deze link. Colin is in ieder geval weer geknipt. Hij ziet er weer uit om door een ringetje te halen 🙂 Thuis bereikte mij het vreemde nieuws dat de verhuizing naar Houten niet door gaat vanwege het ontbreken van een akkoord van de OR… Interessant… Aangezien we de Paalbergweg straks wél moeten verlaten omdat de huur is opgezegd. “And Now We Wait”. Verder een lekker rustig avondje. Straks zou Annet nog komen, zodat we morgen bijtijds naar Blijdorp kunnen gaan. Truste vast!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.