Een kwart eeuw gisteren.

Door de vermoeidheid van de dag gisteren toch redelijk in slaap gevallen. Niet al te vlot, maar ik was te moe om me druk te maken. Dat resulteerde in een nacht doe ik doorsliep. Wel naar gedroomd waarbij de onderwerpen door liepen in de werkelijke wereld. Normaal droom ik dingen die duidelijk ver buiten de werkelijkheid staan, maar nu… Het had zo maar allemaal gekund. Even naar Hillegom gegaan om nog iets te brengen. De rest van de dag gelummeld tot we naar mams gingen. Weer lekker gegeten en gekletst. Een poging gedaan om een smartphone te activeren, maar haar SIM kaart was nog van het grote soort. Gebeld met Vodafone, maar uiteindelijk bleek dat niet zo maar te kunnen met een pre-paid kaartje. Dat kan alleen in een telefoonwinkel. Zucht. Dat komt dan wel een keer. Nog even een briefje gemaakt met de spullen die ik nodig heb om het hek te repareren en weer naar huis. Ook nu weer lekker rustig aan bijkomen van alles en nu dan maar de documentaire van Senna bekijken: The Right to win. Gisteren, op de vijfentwintigste sterfdag, is het daar niet meer van gekomen. Hij blijft een legende!

“Seldom in any sport does anyone reach the commanding heights that Ayrton Senna did in Formula One — a legend which will grow and grow as coming generations appreciate his achieve-ments. There never has been, nor ever will be anyone like Ayrton Senna.” – Murray Walker.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.