Lummeldagje

Uitgeslapen. Vannacht redelijk kunnen slapen. De rust keert een beetje terug in mijn hoofd. Lekker nog een uurtje of twee in mijn bed liggen lezen en toen maar eens op gang gekomen. Een korte excursie naar de supermarkt voor het avondeten. Ordinair aardappelen, groente en Duitse biefstukjes. Wel inspiratie opgedaan en een pak hamburgers en broodjes meegenomen voor morgen. Pfff, het wordt wel een huishoud verhaal op de site.  Thuis gewoon weer lekker aangerommeld. Een fout in het SDL weerstation uitgezocht en gemeld bij SwitchDocLabs. Wat onderzoek gedaan naar het privatiseren van mijn site. Er staat inmiddels zo veel op over evenzovele mensen, dat het misschien beter is de site af te schermen en allee toegankelijk te maken voor geregistreerde gebruikers. Ook een begin gemaakt met het maken van een webcam server op een Raspberry Pi. Die laat ik dan opnames van het weer in de omgeving maken en te sturen naar de site van mijn weerstation (IBADHOEV14). Na de doppertjes, de gebakken aardappeltjes en de Duitse biefstukjes nu een lekker avond in. Verder klooien om beelden van de weersomstandigheden bij mijn weerstation ook online te krijgen. Toedels!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.