May The Fourth Be With You!

Vandaag is het 4 Mei, de dag van de Nationale Dodenherdenking. Maar het is ook Star Wars Day 🙂  Iets met de verbastering van “may” en “four”. Vannacht diverse keren gewekt door huishoudelijke apparaten. Eerst piepte de vaatwasser dat hij klaar was. Die heb ik toen uiteindelijk maar uitgezet. Vervolgens kwam de wasmachine melden dat hij klaar was. Die was al even nadrukkelijk, dus heb ik die ook maar uitgezet en meteen de was in de droger gekiept. Die kan ik gelukkig stil houden, dus de rest van de nacht ging wat beter. Ik moet de rolgordijnen langzaam maar hand ook maar gaan laten zakken, want ik wordt te vroeg wakker door het licht 🙁 Nog even verder gelezen in de Perry Rhodan serie en toen maar uit bed gegaan. Verder met de webcam. Om de een of andere vage reden lukt het niet om de plaatjes direct naar wunderground te sturen. Dat probeer ik nu via een omweg. Daarbij loop ik nog wel tegen overbelichte plaatjes op. Na pogingen het technisch op te lossen, heb ik er nu maar gewoon een zonnebril voor gehangen 🙂 En dat lukt! Af en toe het nieuws refreshen om opeens te zien dat onze Catalina verkocht is! Hij maakt morgen nog een laatste vlucht en dan gaat hij naar Amerika. Gelukkig staat het vluchtplan on-line, dus kan ik me bijtijds op Schiphol melden om hem nog een keertje te zien. Naast dat het gewoon een geweldig watervliegtuig was, was het mede daardoor ook altijd een van de vliegtuigen waarmee Jacques Cousteau de oceanen onderzocht tot zijn zoon er een keer mee verongelukte. Ondertussen vloog er ook nog een flinke hagelbui voorbij en we zaten wal weer diep in de middag. Nog op zoek gegaan naar de vrijheidsspeldjes die ik ooit eens aangevraagd had. Om de bevrijding op te kunnen spelden. Ook nog wat DDR3 geheugen gevonden waarmee de laptop van Annet misschien wat opgekrikt kan worden. Hopen dat die nog 4GB dimmetjes aan kan. Later kwam er nog een Poke-raid verzoek binnen dus op naar Zernikehof. Daar slecht één Mesprit gevangen en toen maar weer terug naar huis. Lekker hamburgers gebakken en opgepeuzeld. De meegebakken uienringen gingen er ook in bij ons beiden. Na het eten de tijd een beetje doorgebracht naar acht uur. Netjes twee minute stilte gehouden en toen aan de divers NCISCSIenzo’s begonnen. Straks lekker slapen. Truste en… May The Fourth Be With You!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.