Bevrijdingsdag

Vanmorgen eerst alle tassen weer ingepakt. Omdat morgen school en werk weer beginnen, wordt het weer een bonte verzameling. Colin was het niets eens met het tijdstip dat ik heb uit bed wilde hebben, wat tot veel gemor leidde. Ik wilde ook nog even een poging doen om de PH-PBY te spotten. Die zou onder voorbehoud langs Schiphol vliegen. Maar bij spotters plaats zagen we hem via flightradar en grote omtrekkende beweging maken. Door tijdnood kon ik geen rare routes gaan volgen, dus zijn we maar gewoon naar Hillegom gereden. Even gezeten en toen met Annet naar de vrienden van oud Hillegom gelopen voor de bevrijding wandeling. Er was behoorlijk wat animo en tussen de mensen vonden we Ron en Marga. We hebben ons bij groep twee aangesloten en met onderweg sloten Nico en Marina ook nog aan. Het was op zich een leuke wandeling, maar met wat weinig informatieve waarde. En de verteller kende het verhaal bosui uit zijn hoofd, maar las het voor. Dat was wel een beetje jammer. Aansluitend nog een kop koffie in het clubhuis en daarop aansluitend nog koffie en cake bij Ron en Marga thuis. Na weer bijgepraat te zijn, zijn we weer naar huis gewandeld. Annet ging boodschappen doen voor de zieke kippen Luke, Danique en Guus. Ik ging de roti maken. Lekker gegeten en bijtijds naar bed. Iedereen moet morgen weer vroeg in de actie.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.