Python…

Bwehhhh, de wekker ging weer… En nu weer op een naar tijdstip. Vroeg dus! Joep was al weg, Annet ging als eerst in de actie, want die moest ook vroeg beginnen. Colin was lastig uit bed te krijgen. Die was ook nog in de vakantie-mood. Ondanks dat de verhuizing naar Houten voorlopig afgeblazen was, lag mijn doel daar toch. De developer cursus gaat zijn nieuwe traject in: python. Nadat ik Colin op school had afgeleverd, kon ik aansluiten aan de file bij Utrecht 🙁 Ik had al aangeven dat ik wat later zou zijn, dus ik maakte me niet al te druk. Niet al te veel te laat schoof ik aan. Ik had eigenlijk niets gemist. Eerst gingen we de noodzakelijke dingen installeren en toen al snel de python taal in. Ik herkende al een hele boel uit de cursus die ik al begonnen was. Aan het einde van de middag bijtijds ook weer op huis aan gegaan. Bij mams geland en samen met Colin wat gegeten. Na het eten heb ik Colin naar Monique gebracht. Die was nog niet thuis, maar dat was geen bezwaar. Naar huis en al snel toch maar richting Hillegom gegaan. Nog heel even het oude matras opgemeten om te kijken of dat onder Colin zijn bed zou passen en op weg. Eerst even bij de Langevelderslag gelucht. Daarna naar het huis van Annet gegaan en tv gekeken tot ze terug kwam van zwemmen. Ze was erg verrast, maar gelukkig ook blij dat ik er was.

About Peter Hofman 2138 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.