The Two Towers

Vanmorgen bijtijds op pad gegaan. Om vanuit Hillegom op tijd in Houten te zijn is helemaal een uitdaging. Bij Utrecht werd het weer druk.  Het is daar kennelijk geen moment rustig. Toch riant op tijd aanwezig. De Python taal wordt er op een razendsnelle manier doorheen gejaagd! Gelukkig weet ik al een boel, dus kan ik de hobbels opvangen. Het blijkt door een Nederlander bedacht te zijn! Dat wist ik nog niet. Mijnheer Guido van Rossem heeft het bedacht als hulpmiddeltje voor zichzelf. En dat is verder uitgegroeid tot wat het nu is: een van de top programmeertalen die er zijn. Ondertussen hoorde ik ook nog van Rob en Sander wat ik gisteren gemist had. Kennelijk is bij KPN het beswef gekomen dat dit toch niet de bedoeling was op deze manier. Wat wij al vreemd vonden was dat kennelijk een deel van het management dacht dat wij gewoon beschikbaar kwamen voor andere functies, terwijl onze eigen managers dat gevel niet deelden. Het verdere verloop na het blok Python is dan ook nog geheel onduidelijk. Het allervreemdste van het geheel is dat dit nieuws door Klaas van CapGemini gebracht werd… Het zou logischer zijn als dat door iemand van KPN zelf gemeld zou worden. Verbaast u niet, verwonder u slechts! Maar goed. Morgen weer gewoon naar de Paalbergweg… Kijken of er nog te werken valt achter onze ingepakte bureaus… Na de cursus weer lekker naar huis. Gelukkig was het nu minder druk. Er zit in de middag ook niet zo’n tijdsdruk achter, dus dat is wel veel relaxter. Thuis alles uit mijn handen laten vallen en richting de bus. Die bleek nog een poosje op zich te laten wachten, dus al Pokemon-end door naar een volgende halte gelopen. Tot ik opeens te ver was. Vanwege het opvullen van de kuil, rijdt de bus anders! Dus snel terug naar een halte waar hij nog wel kwam, waar ik gelukkig op tijd was. Op Schiphol ook nog even lekker rondgelummeld en gegeten. Om de tijd tot de bus terug te vullen nog even een rondje gelopen. Even beide verkeerstorens bekeken. De oude staat er nog steeds, maar ziet er wel een beetje vervallen uit. De nieuwe ben ik helaas nooit op geweest. Op tijd de bus terug naar het dorp genomen en het laatste stukje naar huis gelopen. Alle spullen opgeruimd en zo nog even lekker in bed lezen. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.