Midden in de verhuizing…

Na weer een onrustige nacht nog even blijven liggen. Enigszins uitgerust dan toch uit bed gerold en in actie gekomen. Spullen gepakt en naar Houten! Oh nee… De verhuizing was afgeblazen, dus ik kon gewoon naar de Paalbergweg. Dat was dan toch wel vreemd. Voor de vakantie alles ingepakt en klaargezet om verhuisd te worden en dan gaat het op de valreep nog niet door. Het gevolg was wel dat mijn hele bureau nog vol stond met de spullen die klaar stonden voor de verhuizing. Mijn docking station lag thuis in verband met de diefstal gevoeligheid, dus ik kon nergens zo in pluggen. Een van mijn schermen maar weer aangezet en ergens een kabeltje vandaan getrokken om in ieder geval nog iets te hebben. Wat een afgang. Na het ochtendgebed maar weer eens gedoken in wat er nog open stond om te doen. Dat bleek weer gewoon IPA te zijn. En ik had ook weer de tweemaandelijkse wachtwoord ronde gedoneerd gekregen. Zo gaan ze het natuurlijk nooit leren als ze dat iedere keer direct naar mij dumpen. Maar goed… Hub was er ook en met hem nog gesproken over de nut en noodzaak van de developer cursus. In het begin van het Python blok hebben we de indruk gekregen dat KPN niet helemaal goed weet waar ze aan begonnen zijn en waarom. Hub zou contact opnemen met wat collega chapter coaches om eens te zien wat die er allemaal van dachten. Verder weer ongemerkt een nieuwe stand-by week ingerold. Voorlopig heb ik er niet bij nagedacht. Ik had op de valreep maandag nog wel de alarmering doorgezet naar mijn telefoon, maar daar eindigde de betrokkenheid ook wel meteen. Gelukkig maar. Misschien heb ik dan in ieder geval in mijn hoofd een rustig weekje. Aansluitend aan het werk, weer naar Only Friends. Vanavond komt Colin weer. Eens kijken of hij voor het weekend nog wat D&D activiteiten geland heeft. Annet zou ook nog komen. Na haar bezoek aan de orofaciale fysiotherapeut… Daar mag je naar toe als je last van je kaak hebt. Zo maar vast bijtijds richting Amsterdam-Noord… Zorgen dat ik niet vast kom te zitten in de Ajax-Tottenham ellende. Laterzzz!

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.