Thuisdagje

Colin had een kort veertig-minuten dagje. Ik ben gewoon vanaf huis begonnen te werken om hem later naar de bushalte te brengen. Op het moment heb ik thuis een betere werkplek dan op mijn werk. Alles staat ingepakt klaar om naar Houten verhuisd te worden en ik heb geen puf om alles weer uit te pakken en volgende week weer in te pakken. Eerst nog even het ochtendgebed en toen een korte bus-excursie. Weer thuis nog even de wachtwoord ronde afgewerkt en me daarna gestort op het configureren van IPA. Tegen lunchtijd heb ik Colin weer opgepikt en zijn we even iets gaan eten. Weer een lekkere portie vis bij Floor. Toen snel weer terug naar huis om me verder op IPA te storten. Eerst maar eens het saaie klusje om alle toegestane commando’s een voor een iop te voeren in het lijstje met toegestane commando’s. En zeker weten dat er voor elke toegestane versie een extra verboden versie is als die over gebruiker “root” gaat. Ondertussen werden de bestelde 16GB SD kaartjes ook geleverd. Van de twee die ik had is er één stuk en de andere kwijt geraakt 🙁 Aan het einde van de middag richting mams gegaan. Onderweg bij het pakje-gemak punt nog een rol CAT5-kabel opgehaald. Die was daar afgeleverd. Verder gereedschap meegenomen om eindelijk het hek te repareren. Gaten boren voor de boutjes en die er in draaien met de zelf-borgende moeren. Die gaat voorlopig nergens meer heen. Na de nasi weer naar huis gegaan en nu lekker bankhangen. Eens na gaan denken over wat we morgen gaan doen.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.