Vrij(e)dag

Op het Kaj Munk College hadden ze rapport veranderingen, dus er waren geen lessen. Colin kon dus uitslapen. Dat hebben we dan ook gedaan. Terwijl ik een was had aangezet en het late ontbijt had gemaakt, was Colin bezig met zijn huiswerk. Ik ben verder gegaan met het knutselen aan de webcam voor het weerstation. Op de een of andere manier pikt wunderground de beelden niet op, maar dat schijnt bij hun te liggen, want er zijn diverse mensen te vinden die tegen de zelfde problemen oplopen. De upgrades van hun systemen verloopt niet helemaal vlekkeloos. De was naar de droger en een nieuwe was in de machine en dat liep ook weer verder. En zo rommelden we de hele dag door. Straks komt Monique Colin halen voor het weekeinde. Vanwege moederdag wilde hij graag bij haar zijn.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.