Detective Pikachu

Vanmorgen eerst even naar de stal om bloemen te halen voor moederdag. Daarna rustig gelezen tot het tijd werd om de stad in te gaan. Samen met de Pokébabes gingen we naar Detective Pikachu. Annet had een vrijgezellenfeest, dus die zat ik niet in de weg. Vanaf station Hillegom met de trein naar station Haarlem en daar overstappen op de trein naar Amsterdam-CS. Daar vandaan een lekker wandeling door de stad naar de Reguliersbreestraat, waar nog steeds Tuschinski zit. Al snel was de hele club bijeen en konden we naar binnen. Het was niet helemaal meer zoals ik me van heel vroeger kon herinneren. Gelukkig waren de stoelen iets beter. De film was leuk. Ondanks dat het een echte kinderfilms was, was hij erg vermakelijk, maar dat komt dan ook omdat Pokémon op zich wel in de interesse top tien staat. Aan sluitend konden we nog een raid doen op het Rembrandtplein die nog twee Mesprits opleverde. Toen weer aan de wandel naar het station voor de treinen richting Hillegom. Alles sloot opmerkelijk goed op elkaar aan en al snel was ik weer in huis. Timo was terug van surfen en had Samen een kop soep genomen, terwijl Joep twee porties aroi bestelde voor hem en mij. Timo ging weer terug naar Delft, Joep ging wat later nog uit en ik ben maar vast naar bed gegaan. Annet begon om tien uur pas aan het hoofdgerecht. Truste!

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.