Moederdag.

Vannacht even over enen werd ik wakker van de voordeur. Annet was thuis. Even kort gehoord hoe het geweest was, maar toe weer gaan slapen. Ze moest weer vroeg op voor de laatste kerkdienst voor haar moeder. Na de kerkdienst kwamen langzaam maar zeker de zoons aanwaaien. Op Timo na, die naar Duitsland was. Voor de lunch hebben ze het moederdag cadeau gegeven dat ik samen met ze geregeld had. Zo’n grote bakkersplank die Annet altijd leende. Nu heeft ze er zelf een. Toen de lunch en ten iedereen weer weg was, zijn we even naar mijn moeder gegaan om een bos bloemen te brengen. Verder rustig aan doen en morgen weer aan de bak.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.