De laatste week

Zo… De stand-by zit er weer op en de laatste week aan de Paalbergweg is ingegaan… Einde van de week is de verhuizing dan toch een feit en vanaf aanstaande maandag de 20e worden we in Houten verwacht. Een tijdperk komt ten einde! Aan de Paalbergweg is het nog steeds de chaos van de in gang gezette verhuizing. Dus weer met een gefrutselde werkplek aan de gang. Ik kan eigenlijk beter vast wat naar Houten brengen en daar vast gaan zitten of thuis blijven werken. In ieder geval na het ochtendgebed lekker aan de gang gegaan met een TL upgrade die nog op de rol stond. Wel meteen een spannende met allemaal excentrieke aansluitingen die ik nog niet tegen was gekomen. Maar ergens in de middag waren alle acties uitgevoerd en kon er weer getest worden. In een verlate pauze nog even naar de IKEA om voor Annet twee kinderstoelen te halen. Dan hoeft er bij het oppassen wat minder verhuisd te worden. Bijtijds weer aan mijn stutten getrokken om naar mams te gaan. Vanavond moet ik “naar school”. Het software Development traject gaat vanavond verder met Python in een “virtual classroom”. Dus een wat korter bezoek en op tijd weer thuis. Zitten wachten tot we in de sessie mochten… En de tijd verstreek… Bleek “men” vast de link voor de volgende sessie volgende week gestuurd te hebben. We moesten een link uit ene veel ouder mailtje gebruiken. Gelukkig viel mijn oog op de verkeerde datum. Na de juiste link gebruikt te hebben, kon ik wel aansluiten en bleek ik niet de enige geweest te zijn. Meteen maar even een oproep in de whatsapp groep gezet en zowaar… Daar zat nog iemand geduldig te wachten tot het volgende week maandag was 🙂 Snel was de hele club compleet en kon de klas beginnen. Ik weet niet of dit wel zo’n succesvol systeem is. Het heeft wat haken en ogen waar ik mijn bedenkingen bij heb. Maar we konden door de stof heen, dus het zal wel ergens toe leiden. Ik denk wel dat ik meteen mij LOI cursus python er bij oppak, want die heeft iets meer structuur.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.