Het laatste ontbijt

Nog een dagje Paalbergweg. We tellen af 🙁 Jos kwam ook nog langs vandaag voor ons laatste IKEA ontbijt. Na het ochtendgebed dus samen richting het IKEA restaurant. Het euro-ontbijtje is een beetje aan banden gelegd. Het kost inmiddels 1 euro 50 en je moet er je IKEA-family kaart voor laten scannen. Gelukkig had ik een voorgevoel en die op mijn telefoon gezet. Na het uitgebreide ontbijt weer voldaan aan het werk. IPA! Langzaam maar zeker komen we ergens. De procedure om de keytab bestanden aan te maken lag inmiddels binnen ons bereik, maar dat ing uiteraard ook niet zonder slag of stoot, maar met wat hulp van T&A ging dat ook lukken. Nog even lunchen bij de buren en na een korte wandeling de middag in. Aan het einde van de dag alles klaar gezet voor verhuizing 🙁 Dit was waarschijnlijk mijn laatste werkdag aan de Paalbergweg 🙁 Morgen begin ik in ieder geval in Hillegom i.v.m. de omzetting van ZIGGO -> XS4ALL. Even boodschappen gedaan voor het avondeten en naar huis. Het avondeten was lekker makkelijk: een bakje maaltijdsalade en een bakje ananas. Toen alle spullen ingepakt en naar Hillegom gereden. Annet was nog aan het roeien, dus ik kon ongestoord gaan klussen. Eerste maar eens de coax van de meterkast naar de televisie er uit getrokken. Meteen een CAT5 ethernet kabel er aan vast gemaakt, zodat die meteen de leidnig in werd getrokken. Op het laatste stukje gaat die verbinding natuurlijk stuk 🙁 Gelukkig kon ik het restantje er doorheen duwen vanuit de meterkast. Een flink stuk extra kabel genomen om direct achter de televisie uit te komen en even het RJ45 plugje er aan geknepen. In de meterkast hetzelfde trucje en de kabel even getest. Nog even het zelfde gedaan met de kabel die naar zolder loopt. Dat ging iet soepeler en al snel lag die kabel ook gemonteerd en getest klaar. Annet is inmiddels ook thuis gekomen en is het nu bedtijd geworden.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.