Epifania

Annet was weer als eerste weg. Colin was niet uit bed te branden! Maar uiteindelijk moest hij toch… Ik heb hem een slinger gegeven en ben doorgereden naar Apeldoorn. Vandaag had ik daar afgesproken met wat collega’s. Jos zou een Raspberry Pi voor me achterlaten, Emiel zou het album van zijn zoon meenemen en Richard had het 3d geprinte hoedje voor de bliksem pylon mee. Ik was even vergeten wat een helse rit het ook alweer was. Ik ging al heel lang met de trein die kant op en dat bevalt toch eigenlijk wel een stuk beter! Het album zag er mooi verzorgd uit! Ze hadden nog een persoonlijke boodschap op de hoes geschreven 🙂 Part-of-the-deal was ook een digitale uitvoering, dus snel met de meegeleverde code de muziek digitaal binnen gehaald, zodat die vast op de telefoon te beluisteren is. Voor de terugweg 🙂 Verder weer gestoeid met ipa… Het wordt een beetje een verhaal zonder einde… Wat goed ging, gaat opeens niet meer goed… Een deel was op te lossen door routeringen aan te leggen, maar de botte “invalid password” heeft en diepere oorzaak. Wordt vervolgd. Ondertussen kwam de melding van het management dat alle spullen van de Paalbergweg verhuisd waren naar Houten en dat er dus morgen al in Houten gewerkt moet worden. Over voortvarend gesproken! In de pauze nog een lekker rondje gelopen en na gedane werkzaamheden weer in de auto gestort voor de terugweg. Ik kon net Colin oppikken bij het Kaj Munk College en samen zijn we even langs huis gereden om wat spullen te brengen en te halen om door te gaan naar mams. Daar weer lekker gegeten en wat later weer naar huis gegaan. Nu lekker op de bank hangen en kijken hoe ik het songfestival kant ontwijken. Op de ene of andere vreemde manier heeft Colin zijn zinnen gezet op “samen gezellig songfestival kijken…”. Hopen dat het een geintje was…

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.