Verstekeling

Annet had voor de deur nog een verstekeling uit Zakynthos gevonden in de vorm van een knuffel schildpadje. Die hebben we maar op de paaltjes van het boompje gezet. Hopelijk komt de rechtmatige eigenaar hem snel halen. Vandaag vierde Nic zijn verjaardag. Hij had daarvoor een zaaltje bij zijn werkplek geregeld. Dat was in Lissen in de Loft, waar ZZP-ers en andere kleinere ondernemers een bureau kunnen huren. Na de lunch ben ik nog met Timo en Annet, Haarlem in gegaan om kleren te kopen. Ik had nieuwe broeken nodig en voor de bruiloft volgende week ook een fatsoenlijk iets er bovenop. Ik liep ook nog tegen een mooi nieuw jack aan en met twee tassen kleding gingen we weer richting Hillegom. Na het eten lekker op de bank gehangen en vroeg naar bed gegaan. Morgen naar Houten!

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.