Naar Houten…

Vanmorgen iets minder getreuzeld… De reis ging voor het eerst regulier naar Houten… Gezien de afstand, maar direct in de actie gegaan en even over zeven uur in de auto gestapt. Het eerste stuk ging behoorlijk voorspoedig. Tot ik weer in de buurt van Utrecht kwam 🙁 De A12 staat bijna synoniem aan file 🙁 Enigszins bijtijds toch nog gearriveerd. In ieder geval waren er nog parkeer plaatsen genoeg. Op 2B aangekomen, bleek alles inderdaad netjes verhuisd en stonden mijn spullen netjes op het beoogde bureau te wachten. Alleen mijn ladeblokje was niet meegekomen. Maar dat was ook niet de verwachting. Langzaam mijn spullen uitgepakt en in de goede volgorde aan elkaar aangesloten. Alle beveiligingskabels weer aan de apparatuur gekoppeld, zodat het weer tegen diefstal beveiligd was. Meteen wat dingen anders ingedeeld zodat het misschien wat minder rommelig zou worden op het bureau. De nieuwe plek is op zich wel prettig. Muurtje achter me, ramen naast me. De afdeling op zich is echter redelijk rumoerig. We zitten er met twaalf man en dat zijn over het algemeen niet de rustigste mensen 🙁 Dat is dan wel weer een beetje jammer. Ik heb dan ook meteen mijn geluiddempende hoofdtelefoon maar in gebruik genomen. Eens afwachten wat de drukke en wat de rustige dagen zijn, dan werk ik die drukken dagen wel thuis. Het is een beetje je draai vinden. Bijtijds weer richting het westen. Even bij mams op bezoek geweest en ook weer bijtijds naar huis. Vanavond was er weer een cursus avond via de “virtual classroom”, dus om half zeven zat ik weer achter mijn laptop, tot half tien. Omdat we nu echt nieuwe stof behandelden, ging het iets beter dan vorige week, maar ik blijf het geen lekker manier van opleiden vinden. Na de cursusavond nog een rondje door de wijk om mijn Pokémons uit te laten en nu nog even op de bank hangen. Zo meteen maar lekker naar bed met mijn e-book. Morgen weer vroeg op om naar Apeldoorn af te reizen voor de ADE cursus. We cursussen wat af 😐 Truste!

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.