Richard bedankt!

Het is even wennen ‘s morgens. Niet al te lang treuzelen, maar snel in de actie komen om voor de file voorbij Utrecht te zijn. Vanmorgen ging het goed. Een bijkomend voordeel is de beschikbaarheid van parkeerplekken. Die schijnen net zo snel te verdwijnen als de files verschijnen… In ieder geval gin het vandaag lekker. Helaas leek het netwerk niet bestand te zijn tegen de toestroom van collega’s uit Amsterdam, want al snel stortte alle verbindingen in elkaar 🙁 Dat had uiteraard een andere reden, maar lastig was het wel. Gelukkig had ik rond die tijd een kennismaking met de Houtense BHV organisatie, waar we in samengaan. Een korte intro over het hoe en wat en een korte check wat betreft toegang. We blijken dus onze BHV toegang allemaal kwijt te zijn… Vreemde zaak, maar dat hebben we direct weer aan kunnen vragen. Toen nog ingebeld op de sprint-start en naar de kantine om iets te eten. Na de lunch leek het netwerk weer een beetje te werken, maar helemaal vlekkeloos ging het nog niet. In de middag weer bijtijds richting Amsterdam vertrokken. Om zeker te zijn dat ik op tijd bij Only Friends kon zijn. Daar was de bezetting ook dusdanig laag dat vooraf gepolst is wie wel en wie niet kon komen, dus dan was het wel extra belangrijk er ook te zijn. Gelukkig waren er best wel wat afmeldingen, dus waren we weer prima gedekt. Ik heb de eerste duik met Leslie en Rick gedaan. Weer lekker kunnen oefenen met ze. Beiden kunnen zich behoorlijk redden onder water. De tweede duik met Divinio en Robert. Daarmee kon ik de zelfde oefeningen doen als het uur ervoor. Jan vond dat wel een goed idee. Ook die duik ging lekker. Voor de derde duik waren er meer dan voldoende begeleiders, dus heb ik me omgekleed en ben ik met gaan bezig ouden met het vullen van de flessen. Na het duiken weer richting huis gegaan. Even een tussenstop voor döner, een Pokémon raid en een tankbeurt, thuis aangeland. Colin was er al, want ik bleek toch wel wat tijd verstookt te hebben 🙂 Even een foto gemaakt van het SDL weerstation met het nieuwe “hoedje” dat Richard voor me geprint had. Nu is te zien dat de bliksem detector wel detecteerd, maar kennelijk niet uitgelezen wordt… Het ledje blijft namelijk branden! Terug naar het forum voor de oplossing. Wordt vervolgd…

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.