Het uitzicht

Vanmorgen niet de snelle actie kunnen doen. Ik kon Colin naar mams brengen en doorrijden naar Houten. Colin heeft tegenwoordig een late start op de donderdag. Ik moest wel weg, want ik had cursus UIM. Zolang Colin laat moet, zal ik de donderdag naar als thuiswerkdag gaan bestempelen. Door het wat latere vertrek, stond er dus al meten op de A9 een file. Toen ik daar doorheen was, liep het verder soepel tot de A12. De afrit stond al vast. Ik heb maar gegokt op de hoofdrijbaan waarmee je niet de normale afslag naar Houten kunt nemen, maar min of meer om moet rijden naar Houten-Oost. Dat reed echter wel door dus qua tijd was dit gunstiger. Bij het pand, bleek het parkeerterrein vol te zijn. Ik stond met nog iemand voor de bomen die niet open gingen. De twee auto’s voor ons, hadden nog geluk, maar toen was het vol… Dat werd elders parkeren… Ik heb hem maar gewoon op het terreintje naast het pand gezet. Volgens het bordje met weinig officiële uitstraling mocht KPN personeel daar niet parkeren ?!?!?! Aangezien er geen KPN logo’s op mij auto zitten heb ik het maar gegokt. Even op mijn werkplek koffie gedronken en toen was het al tijd om naar het cursus lokaal te gaan. Er waren inderdaad afmeldingen, dus ik kon gewoon aanschuiven met een eigen account. Vandaag dus UIM, de vervanger van Centerity. De theorie was duidelijk en de oefeningen waren veelbelovend! De response was exponentieel beter dan Centerity. Dat belooft veel goeds. In de loop van de dag nog even opgezocht waar de alternatieve parkeer mogelijkheden voor KPN waren en na de cursus weer op weg naar huis. Colin kon ik bij de bushalte bij de oost-hub oppikken en samen zijn we naar mams gegaan. Daar lekker gegeten en toen naar huis. Nu lekker op de bank de webcams voor het weer installeren. Dan kan ik bij het weerstation, foto’s van de weersomstandigheden laten zien. Wordt vervolgd!

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.