File op de Mount Everest

De vrijdag begon normaal. Opstaan, ochtendritueel, Colin naar de bus brengen en naar mams door. Weer thuis heb ik maar eens een uurtje op het balkon gezeten om van het zonnetje te genieten. Meer dan een uurtje houdt ik dat ook niet uit, ondanks het boek. Ondertussen op het nieuws berichten over de zoveelste dode op de Mount Everest. Het is daar tegenwoordig zo druk, dat er in file naar boven gestrompeld wordt. In de middag, Colin opgehaald uit school en samen weer naar Zandvoort gereden. Onder het motto “vis is gezond” weer twee lekkere porties gehaald en lekker in het zonnetje opgegeten. Thuis maar iets eenvoudigs gegeten. We hadden ten slotte niet al te lang ervoor lekker aan het strand iets gegeten, dus namen we genoeg met een paar boterhammen met scrambled-egg. Na het eten kwam Annet naar me toe en hebben we Colin, op we naar de verjaardag van Manouk in Huizen, bij Monique afgezet. Vanwege een bruiloft morgen, ging Colin dit weekend naar Monique toe. Samen met Annet naar de verjaardag van Manouk gegaan en daarna weer naar mijn huis. Om niet helemaal het heen en weer te krijgen, sliepen we daar maar.

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.