Bert en Carolien

Vanmorgen ging Annet al vroeg naar huis. Daar ging ze dan vast een en ander doen ter voorbereiding op de middag. Ik deed de voorbereidingen gewoon thuis en kwam wat later achter haar aan. Tegen half twaalf zijn we naar Haarlem afgereisd voor de bruiloft van Bert en Carolien. Omdat we uiteraard wat te vroeg waren, hebben we nog een rondje markt gedaan en nog een korte blik in een of ander historisch Haarlem museumpje geworpen. Toen werd het tijd voor de bruiloft. In de gravenzaal van het stadhuis werd de bruiloft voltrokken. Een leuk verhaal van de bijzonder ambtenaar en een regelmatig interrumperend klokkenspel maakten het een leuke sessie. Aansluitend liepen we, onder muzikale begeleiding, de hoek om , waar de zoon van Carolien een verdieping bewoonde en die had opengesteld voor een drankje en een overvloed aan taart! Toen weer richting de auto’s en op weg naar Waterlus (de kaagsociëteit). De navigatie had er geen zin in wat die zette ons eerst voor een dichte slagboom neer en na wat telefonische hulp, wilde het ons een afgesloten bouwterrein op sturen… Maar we vonden dan toch de plek van het pontje. Jawel, we moesten met een pontje oversteken. Dat was een kanaaltje waar je net niet overheen zou kunnen springen, maar ach 🙂 Daar werd het verder een gezellige avond met lekker eten en loeiharde muziek. Ik had voor alle zekerheid mijn oordopjes meegenomen en die kon ik goed gebruiken! Toen kwam ik er ook achter waarom waarschijnlijk de muziek altijd zo kneiterhard staat. Als je het dempt, hoor je pas goed hoe slecht de kwaliteit eigenlijk is. Maar dat mocht de pret allemaal niet drukken. Aan het einde van de avond afscheid genomen en weer richting Hillegom gegaan. Lekker gaan slapen, want morgenmiddag moet er gewerkt worden!

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.