TSL2591

Donderdag, Hemelvaartsdag, lekker uitslapen want er hoeft niets vandaag. Nadat we beiden uit bed gerold waren ben ik met Colin weer eens naar Meerzicht gegaan. Lekker een klein stukje door het bos gewandeld naar de pannenkoeken 🙂 Thuis weer lekker rustig aan gedaan. We voelen ons beiden niet zo heel lekker. In de middag ben ik nog even gaan raiden voor een Cresselia en aan het einde van de middag samen met Colin naar mams gegaan. Na het eten weer naar huis en de nieuwe lichtsensor voor mijn SDL weerstation van een grove-kabeltje voorzien en in het weerstation gebouwd in plaats van de gammele SI1145. Dit boardje had geen eigen grove aansluiting, maar ordinaire soldeereilandjes, dus maar een grove kabeltje opgeofferd, één plugje afgeknipt en aan het board gesoldeerd, zodat het aan de andere kant netjes geplugd kon worden. Nu nog echter de software aan en dan zien of deze het beter doet. Toen kwam René nog langs. Die had wat hulp nodig bij de theorie voor zijn vaarbewijs. In eerste instantie begreep ik ook niet hoe je de vaarhogtes moest berekenen, tot ik er achter kwam dat je eigenlijk helemaal niet moet rekenen, maar beter kan visualiseren. Voor je zien hoe hoog de brug was, hoe hoog het kanaalpijl was en dat allemaal ten opzichte van NAP. Dan werd het opeens allemaal een stuk duidelijker. Een kleine tegenvaller was dan wel dat hij meer hoofdstukken moest leren dan hij dacht. Nu lekker naar bed en morgen weer een dag. Bisocoop? Floor? We gaan het morgen eens bekijken. Truste!

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.