Detective Pikachu… Weer :)

Weer eens lekker rustig dagje uitslapen. Kaartjes voor pikachu gereserveerd. Colin had toch wel gewild dus gaan we dat nu even rechtzetten. Bij de bioscoop liep weer een behoorlijke hoeveelheid leipo’s rond. Er zou wel weer iets te doen zijn ergens. De tweede keer was de film nog steeds leuk en ondanks de tegenvaller voor Colin dat het de Nederlandse versie was, heeft hij er toch ook van genoten. Na de film weer naar huis, waar ik nog even verder ging knutselen aan de nieuwe licht sensor voor het SDL weerstation. Om iets te kunnen testen moest ik wel eerst even de software van een ander project downloaden. Uit de code kon ik het geheugen adres halen, waar de sensor op zou moeten zitten en de mux-test liet op dat adres inderdaad iets zien! De SkyWeather test software gedraaid en zowaar kreeg ik licht waardes uit de sensor! In ieder geval is mijn soldeerwerk dus goed gegaan. Nu nog even de software uit de SkyWeather code overhevelen naar de GroveWeatherPi code. Op een nieuws site zag in ondertussen dat vandaag en morgen de toppers weer op zouden treden. Daar hebben we dus nog net de voorbode van gezien. Gelukkig waren we deze keer de drukte voor geweest! Na het eten de boel weer ingepakt en naar Annet afgereisd.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.