Noordwijk

Vandaag weer lekker uitgeslapen. De vroege wandeling die gisteren ter sprake kwam is ondergesneeuwd door werk. Tegen de middag dan nog meer een stukje gaan fietsen. Er bleken weer een paar nieuwe caches in de buurt gelegd te zijn, dus zijn we daar langs gereden. De eerste bleek langs het laarzenpad te liggen en daar waren we niet op gekleed, dus hebben we die maar laten liggen voor een volgende keer. Iets verder was Blackbird wel bereikbaar, ondanks dat die toch in het keukenhofbosch lag. Annet moest naar een nichtenmiddag bij Marina. Daar aan de overkant, bij het oorlogsmonument konden we GC MDUIN nog loggen en toen scheidden onze wegen. Annet ging nichten dag vieren ik deed nog een rondje Pokéstops. Na het eten naar Noordwijk gereden voor een ijsje bij een nieuw ontdekte ijs winkel aansluitend een rondje over de boulevard waar we de hand van Andre Kuipers vonden als tegel en weer terug naar Hillegom.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.