Physical classroom

Vandaag weer eens een echt klasje Python. Een keer in de zoveel lessen, doen we dat niet virtueel, maar weer echt met z’n allen in en klasje. Ik vind dat een stuk beter werken. Annet was in de gelegenheid Colin op schol af te zetten, dus kon ik lekker vroeg op pad naar Houten. Dat scheelde me een hoop tijd en file. Na de wekker snel alles klaar gezet voor Colin en zelf de boel ingepakt en op weg. Gelukkig van het begin tot het einde geen enkele vertragingen! In eerste instantie verzamelden we in het beoogde lokaal. Dat bleek de vorige keer eigenlijk te klein en vandaag was er nog iemand extra bij. Rob ging op pad en vond een cursuslokaal dat we konden betrekken! Daar zijn we maar naar toe gegaan. Zitten is zitten! Zo klassikaal ging het allemaal wel wat beter. Je had meer direct contact en Andre, de docent, kon wat makkelijker even meekijken als er iets niet meteen goed ging. Aan het einde van de dag liep ik een keer niet achter, maar voor! Mijn groepje met Rob en Sander, hadden de hele huiswerkopdracht voor de volgende keer al klaar. De stand van ons project werd maar meteen als mijlpaal gezet voor het huiswerk. Wij kunnen ons dus gewoon lekker richten op refacteren 🙂 De boel een beetje fatsoeneren en de tikfouten er uit halen. Omdat het toch mijn Colin-dag nog was, ben ik op dat moment maar richting huis gegaan. Om nog een beetje de drukte voor te zijn. Dat lukte gelukkig weer. Bij mams, was Colin er al. Het was weer patat-dag en even over vijf uur werd er nog geraid in de buurt, dus ben ik via die raid maar naar de patatza(a)k gegaan. Een shiny en een gewone Cresselia rijker terug met de patat. Na het eten Colin weer “naar boven” gebracht en nog even bij mams gebleven. Vroeg in de avond naar huis en nu lekker rustig aan doen. Morgen weer vroeg op naar Apeldoorn… Jawel, het is weer sprint-start en dat doen we in Apeldoorn 🙁

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.