The day before

Vannacht schijnt het nogal noodweer geweest te zijn. Gisterenavond hoosde het wel al met hier en daar bliksem en weerlicht, maar terwijl ik lag te knorren schijnt het nog vreselijk gehageld te hebben. Geen last van gehad 🙂 Vanmorgen bleken er over de vijfhonderd ontladingen geregistreerd te zijn! Verder weer in mijn badjas aan het werk gegaan. Thuis werken was vandaag wel lekker. Geen drukte op de snelweg, de gelegenheid om Colin naar de bus te brengen en gewoon een lekker ongestoorde werkdag. Onze nieuwe plek is voor mij best wel een rumoerige verandering. De anderen zaten al in een kippenhok, dus voor hen is het nu redelijk rustig, maar ik kon vanuit een stiltegebied… Maar daar heb je thuis allemaal geen last van. Colin lag nog te knorren en ik stortte me weer op FreeIpa. Het blijft tegenstribbelen 🙁 Tegen de middag Colin weer naar de bus gebracht. Die reed weer zijn normale route. Thuis weer lekker verder knutselen. Na gedane arbeid was Colin ook weer onderweg naar huis. We spaken weer af bij de bushalte en zijn doorgereden naar mams. Lekker gegeten en later op de avond weer naar huis. Verder niets doen en straks lekker bijtijds naar bed.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.