53 jaar, 11 maanden, 16 dagen oud…

… de leeftijd waarop mijn vader overleed. Op dit moment ben ik dus net zo oud als hij geworden is. Hoe dichter dit moment nabij kwam, hoe lastiger ik het vond. Ik kan me met geen mogelijkheid voor kunnen stellen dat ik nu aan het einde van mijn leven zou zijn. Misschien dramatisch, maar ik heb er last van. De wekker ging en eigenlijk voelde ik me best goed. Gewoon het ochtendritueel in gegaan en wat later Colin bij de bushalte afgezet. Toen hij in de bus zat, doorgereden naar mams. Lekker ontbeten en nog geholpen met een formulier en de printer en toen weer op pad gegaan. Naar Westgaarde. Even naar het tulpmonument. Naar het herinneringsplaatje. Op mijn gemak rondgelopen in de buurt en even op bankje gezeten. Toen was het goed! Naar huis gereden en lekker aangerommeld tot het tijd werd om Colin op te halen. Tijdens het wachten even de Franse milieu sticker op mijn raam geplakt. Ik mag straks dus in ieder geval de Franse grote steden in, mochten we dat inderdaad willen. Een dagje Lyon ligt binnen bereik. Samen nog even naar Zandvoort gereden voor een portie vis. De man die er altijd stond, was weer terug. Die was inmiddels vader geworden en had een poosje verlof gehad. We hadden ook goed uitzicht op de code oranje die er aan zat te komen. Gelukkig stond de kar goed met zijn rug in de wind, maar dat doen ze altijd erg goed. Lekker in de luwte en nog een beetje zon onze hapjes opgegeten en weer naar huis gereden. Daar lekker aardappelen, doppertjes en Duitse biefstukjes gegeten en in de avond richting Hillegom afgereisd. In de hal beneden stond al een paar dagen een kinderstoeltje voor in de auto. Inmiddels met een briefje dat die voor de liefhebber was. Even een foto in de PvD app gezet en Sam leek het wel iets. Stoeltje dus opgehaald om mee te nemen. We hebben nu lekker gegeten. We gaan zo de spullen inpakken en dan naar Hillegom. ¡Hasta Mañana!

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.