Eerste Pinksterdag 2019

Vanmorgen heeft Annet Malin weer bij de buren opgehaald en is een lange wandeling gaan maken. Ik heb het driehoek zonnedoek weer eens opgehangen om te kijken of de nieuwe plaatsing van de ogen een beter resultaat gaven. Het hangt nu wel een stuk netter, omdat het niet zo uit verband getrokken wordt. De plek van de schaduw is nog een beetje spelen met de span-touwtjes. Annet ging snel na het eten weg naar een verjaardag ergens in Verweggistan. Die zou pas ergens in de nacht terug komen. Ik was ook uitgenodigd geweest, maar om diverse redenen had ik eerder al besloten om niet mee te gaan. Mede daardoor kon ik op de bank liggen kijken hoe Max het in Canada deed vanaf de elfde start positie in de F1. Na de race in bed gekropen en lekker lezen. Kijken of Annet inderdaad niet tot het einde blijft, anders stort ik vanzelf wel een keer in slaap.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.