Tweede Pinksterdag 2019

Annet bleek inderdaad nog vrij laat gebleven. Het was ook meer dan een uur rijden geweest, dus ik was niet meer wakker toen ze terug kwam. Daardoor sliep Annet ook eens uit en was ik zowaar eerder op! We kregen in de loop van de dag nog viste, dus de appelparade op De Olmenhorst zat er helaas niet meer in. Aan het einde van de middag lekker uit eten geweest bij de Argentijn in Hillegom, La Rueda. Daar was ik al tijden niet meer mee naar toe geweest. De laatste keer drie jaar geleden na mijn eerste wintersport. Na die tijd wisten ze altijd wel een moment te vinden dat ik er niet bij was. Het was zo lekker dat het al op was voor ik benul had om de ossenhaas even op de foto te zetten 🙂 Na het eten terug naar Annet. Colin en ik hebben toen onze tassen ingepakt, zodat ik Colin weer naar Monique kon brengen. Ik ben ook nog even naar mams gegaan, want daar ga ik op maandag altijd na mijn werk nog naar toe. Daarna weer naar huis, zodat ik morgen een beetje gunstig weer naar Houten kan. Ik heb weer een cursus dag, dus moet ik er weer op tijd zijn. Truste!

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.