Verrassing

Vanmorgen uitgeslapen. We hoefde nergens heen, dus hadden we geen haast. Ergens in de ochtend uit bed gekropen en op gang gekomen. Ik was nogal brak, want ik had erg slecht geslapen. Veel wakker geweest en liggen draaien. Gedeeltelijk vanwege mijn geradbraakte lichaam. Je moet gaan sporten! Dat is gezond! Yeah right! Toen nog even mijn werk laptop aangezet om te kijken of er toch geen nieuws was over de groepen indeling in IPA ten behoeve van een klant. Helaas, dus naar weer uitgezet. Toen Colin klaar was,was het al tijd om te gaan lunchen. Samen naar Meerzicht en lekker een pannenkoek gegeten. Daarna weer naar huis en de spullen ingepakt voor het weekend. Ik moest de vrijdagmiddag en avond vrijhouden, dus kon ik Colin al bijtijds naar Monique brengen. Nog even een bliksembezoek bij mams en door naar Hillegom. Annet stond al klaar en ik werd meegenomen richting Haarlem. Via een leuk, knus wijkje, kwamen we bij de eerste stop: restaurant Novecento. Een lekker knus restaurantje. We konden buiten zitten, wat en soort ommuurd binnenplaatsje bleek 🙂 Erg leuk en goed toeven. Na de soep en de biefstuk tagliata zijn we zo verstandig geweest het toetje over te slaan. Volgens Annet waren we lekker op tijd voor het tweede deel. Dus aan de wandel. Richting stadsschouwburg. Daar trad, vanaf vandaag, Freek op in zijn “De week van Freek“. Vanavond samen met Brigitte Kaandorp. We hadden goede plekken, net naast de geluidsmensen. De voorstelling was een soort terugblik op elkaars geschiedenis waarbij de een vaak de ander uitdaagde of iets uit zijn/haar repertoire naspeelde en het uiteraard in het belachelijke trok. Het leuke was dat deze voorstelling iedere dag uit iets anders bestaat en dan ook ophoud. Na de voorstelling weer naar de auto gewandeld en terug naar Hillegom. Nog even nagepraat over de fijne avond en naar bed gegaan.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.