Chickenrun

In de ochtend is Annet de kippenloop gaan doen, samen met haar zus. Ik had geen startbewijs, dus kon lekker in bed blijven liggen. Omdat ze toch wel een poos weg bleef, ben ik even langs huis gegaan om een shirtje en aspirine op te halen. Toen Annet in de middag terug was, had ze geen zin meer om met mij ook nog te gaan wandelen, dus zijn we iets anders gaan doen. We zijn naar Lisse gegaan om eens in het museum de zwarte tulp te kijken. Daar wilde Annet al langer naar toe en ik was ook wel benieuwd naar de geschiedenis van de bollenstreek. Naast die geschiedenis met de daarbij horende verhalen en attributen was er ook nog een tentoonstelling “COLORS OF SPRING” van een of andere Chinese kunstenaar, Zhuang Hong Yi die geïnspireerd door de bollenvelden van rijstpapier kleurige taferelen gemaakt had. Die waren best kunstig. Als je er langs liep, verschoten ze van kleur. Er was ook een soort jaarmarkt aan de gang en daar overheen struinend zijn we nog in een bloemenwinkel terechtgekomen waar Annet nog een Vaderdag attentie gekocht heeft voor Nic. Die hebben we ook nog even langs gebracht en zijn nog een poosje blijven hangen. De rest van de avond niets bijzonders gedaan.

About Peter Hofman 2145 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.