Vaderdag

Annet had weer haar bekende onrust vanaf dat ze wakker was 🙂 Samen dus opgestaan en richting de duinen gegaan om een lekker wandeling te maken en aansluitend daar te ontbijten bij een strandtent. Het blijft een onrustige maand. Ook nu weer gisteren de dag dat mijn vader jarig zou zijn en vandaag dan Vaderdag 🙁 Maar nu hebben we de hobbels dan weer gehad. Het moeilijke jaar is nu voorbij, dus fris en vrolijk verder! Na de wandeling en het strandontbijt heb ik nog even naar de 24 uur van Le Mans zitten kijken. Er was in de afgelopen nacht weer genoeg stuk gegaan en ook de Dallara van Jumbo stond in losse onderdelen in de pits. Dat ze die in een uur en drie minuten weer rijdend op de baan kregen was een mooi stukje knutselen van de monteurs! Daarna nog even naar een tuincentrum gegaan om wat plantjes voor de tuin en de tafel voor te halen. Terwijl Annet die aan het planten was, ben ik nog een rondje gaan lopen op zoek naar shiny Pokémons, maar het enige glimmende dat ik dit weekend gezien heb in het zweet op mijn voorhoofd.

About Peter Hofman 2147 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.