Nieuw Speeltje

Op maandag ben ik nu de eerste die in de actie komt. Op Joep na dan, die is al in de nacht op pad. Het streven is om tegen zeven uur op pad te zijn om de drukte rond Utrecht voor te zijn. Ook vandaag lukte dat weer. We zitten duidelijk op een plek die een poos leeg is geweest. Met enige regelmaat komen mensen heel verstoord naar ons toe lopen om te ontdekken dat ze daar niet meer konden zitten. Om de keten met onaangename verrassingen voort te zetten, kon ik weer eens niet inloggen op een van de dba machines !?!?!? Al snel realiseerde ik me dat ik net die machine vorige week met een alternatief ip-nummer opgenomen had in FreeIpa. Zoals gevreesd, werkt dat dus inderdaad niet. Gelukkig was het snel te herstellen. De rest van de dag gepoogd om een stap verder te gaan, maar dat blijkt erg afhankelijk van anderen. In de pauze nog even een rondje gelopen. Me verbaasd over de architectonische puinhoop die het pand is. Er is vast door iemand over nagedacht, maar onder invloed van welke geestverruimende zaken die was??? Na mijn werk nog even langs de supermarkt voor wat boodschappen. Thuis alles opgeruimd en met het bezorgbriefje van PostNL langs het hotel richting de dijk om mijn nieuwe speeltje op te halen. Door naar mams. Die lag nog in bed omdat ze zich niet lekker had gevoeld vandaag. Gelukkig knapte ze al weer wat op. Voor ik weer naar huis ging, nog even snel haar bed verschoond en op naar de avondcursus! Thuis de laptop weer aan en aangelogd op de cursus omgeving. Vorige weken hadden we sessie met z’n allen bij elkaar in een lokaal. Dat blijft toch prettiger. Maar goed… In afwachting tot de start, mijn nieuwe speeltje in gebruik genomen. Batterijen er in, basis configuratie doorwerken, updates installeren en het apparaat koppelen een mijn Geocaching account…

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.