Bushalteflora

Vanmorgen haatte ik de wekker. Te meer daar ik geen tijd had om te snoozen. Ik moest weer op tijd in Apeldoorn zijn vandaag. Dus de automatische piloot aan en gaan… Onderweg kom je er achter dat je je pasje vergeten bent. De trein gaat dan in ieder geval wel zonder problemen. In Apeldoorn stap je dan in bus 201, volgens de borden op die bus dan. Blijkt de chauffeur te vinden dat het 108 is… Dus iedereen er weer uit en in een andere 201 die net aankwam. Bij het wegrijden stond er nog steeds 201 op de 108, dus wat daar mis mee was??? Dit wordt zo’n dag 🙁 Bij de receptie kreeg ik gelukkig zonder enige probleem een bezoekerspas, ondanks de waarschuwing op een bord buiten “Geen pas, geen toegang!”. Al snel liep ik tegen een print probleempje aan. Om die opdrachten uit de printer te krijgen, heb je je pasje nodig 🙂 Gelukkig kon ik gewoon de bezoekerspas aan mijn account koppelen om op die manier toch mijn papiertje te krijgen. Alleen niet vergeten om de pas straks weer van mijn account af te halen 🙂 Na de pauze wandeling kwam ik nog wel voor een verrassing te staan… Het bezoekerspasje mocht niet via de zijdeur naar binnen, maar voor je daar achter bent, zijn je collega’s al buiten beeld. Dus nog maar even buitenom gelopen en nog iets langer van het mooie weer genoten. Na de pauze een keer aangeschoven bij het IBM overleg. Meestal is dat op een moment dat ik er niet ben, maar nu dan een keer. Heb ik daar mijn gezicht ook een keer laten zien. Toen mocht iedereen nog zelf een ESD shirtje bestellen wat vereist is om straks op de computerzalen te mogen. In plaats van dat goedkoop in bulk te doen, zonder BTW, moeten we het duur, met BTW en verzendkosten per persoon gaan doen. Waar aan de ene kant super zeikerig gedaan wordt over uitgaven, wordt het aan de andere kant met bakken over de balk gesmeten, maar ook dat zal overal zo zijn. Toen was het weer tijd voor de terugreis. Volgens de reisplanner was het het beste om via Zwolle te reizen… Echt??? Dus naar de goede bushalte en wachten op die bus… Die had vertraging… O ohhh… Dat gaf me dan wel even tijd om van de flora rond de halte te genieten. Gelukkig bleef het bij vijf minuten en ging hij wel vol gas op pad. Hij had niet hoeven haasten want op het station bleek de IC vijf minuten vertraging te hebben, wat na vijf minuten opeens vijftien minuten werd. Het houdt niet op! Niet vanzelf! Gelukkig wel gewoon een rustige plek kunnen vinden om te zitten en met wat hindernissen van stations waar we nog niet in mochten rijden, toch nog op Schiphol aangekomen. Eerder had ik eens bij Leon op Schiphol een erg lekkere Mexicaanse bonenschotel gegeten, dus probeerde ik nu eens de Korean Chicken Burger genomen. Die zag er ook erg lekker uit… Maar vandaag zou vandaag niet zijn als ook daar iets mee was. Hij was om te beginnen een stuk kleiner als op de borden werd gesuggereerd en de smaak… Niet echt lekker zeg maar. Dat was zeker niet voor herhaling vatbaar 🙁 De bus naar huis liet ook op zich wachten, maar uiteindelijk was ik dan toch onderweg. In de bus kwam er nog een Pokémon raid oproep binnen, waardoor ik wat eerder uitstapte om naar de speelplaats langs de Sloterweg te gaan. Ik had niet veel prik meer in een van mijn telefoons, maar gelukkig had ik het kabeltje mee om van mijn telefoon een powerbank te maken voor de S8 van mijn werk. Het bleek net genoeg voor twee Cresselia’s. Vervolgens de laatste etappe naar huis gelopen. Lekker neergeploft tot René nog kwam. Die heb ik nog even geholpen aan muziek en met het uitzoeken van een OBD2 scanner. Daarna lekker op de bank geploft en nu naar Govert kijken!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.