Vierenvijftig

Yeah… Weer een jaar ouder. Nu eentje ouder dan mijn vader. Het is nog steeds even vreemd. Was je nou tachtig geweest, dan was het wat anders, maar om de vierenvijftig niet te halen… Maar goed… Dat hebben we nu gehad, de rest is pure winst, genieten dus! Vandaag weer thuis blijven werken. Het plan was om na Colin zijn proefwerk even naar Zoetermeer te rijden om de nieuwe laptop op te halen.Na Colin bij de bus gedropt te hebben, toch even een mailtje naar de servicedesk gestuurd om te vragen of ze mijn nieuwe laptop niet gewoon naar Houten konden sturen zodat ik niet speciaal naar Zoetermeer hoefde. Dat bleek geen probleem, dus mijn ik later rustig Colin weer van de bushalte ophalen en samen met hem naar Meerzicht gegaan voor de lunch. Ook als je thuis werkt, moet je gewoon pauze houden 🙂 Na de lunch nog even lekker verder gewerkt en aan het einde van de middag naar mams. Lekker gegeten en toen weer snel naar huis om me klaar te maken voor, eerste echte Krav maga les. Gracia had de bestelde spullen meegenomen alleen de verkeerde broek 🙁 Maar ik kon wel vast het shirtje aantrekken. Het bitje moet nog even aan mijn gebit aangepraat worden en er toque had ik gewoon uit kunnen pakken maar die kiepte ik in mijn tas. Volgende keer beter. Lekker getraind! Geen getreuzel! Aanpakken! Het is nog een beetje vreemd om iemand bewust te slaan of schoppen, maar omdat de anderen dat wel gewoon doen, went dat wel. Op de terugweg werd kon ik halverwege nog meerijden met de buurman. Lekker douchen en dan snel naar mijn lekkere bedje…

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.