En het is weer vrijdag

Vanmorgen vond mijn lichaam niet dat het in actie hoefde te komen. Het vond dat het gisterenavond voor de rest van de week genoeg gedaan had. Met enige wilskracht toch in beweging kunnen komen en het ochtendritueel in gang gezet. Vanwege zijn proefwerk, moest Colin deze vrijdag vroeg, dus die had ook nog enige motivatie nodig. Via de bushalte naar mams gereden en daar ontbeten. Niet al te veel later stuurde Colin een berichtje dat hij weer onderweg was. Afgesproken hem weer bij de bushalte op te pikken. We zijn toen maar meteen naar Zandvoort gereden voor een portie vis. Toen we over de boulevard reden, zagen we de viskar net op zijn plek rijden. Ik had net besloten om dan eerst nog maar even een rondje te rijden om hem de tijd te geven de boel op te zetten, maar hij herkende de auto al en zwaaide naar ons. Bij de volgende afrit het parkeerterrein dus maar opgezocht en naar de kar gereden. Hij had nog even tijd nodig om de boel allemaal te activeren, dus zijn we nog even een stukje het strand op gegaan. Het was best hoog water en er stond een frisse bries. Toen nog even op het bankje aan de boulevard gezeten, tot de visstal klaar was voor levering 🙂 De rest van de middag lekker onze gang gegaan en aan het einde van de middag de tassen voor het weekeinde weer ingepakt. Ons leven is een constante verhuizing 🙂 Colin wilde graag weer eens bij EetZe in Aalsmeer eten, dus dat zijn we lekker gaan doen. Tegen zes uur zaten we aan tafel en hebben lekker van de diverse hapjes genoten. De sinaasappelsap met vanille ijs had ik echter niet meer moeten nemen. Die viel verkeerd. Maar verder een lekker avond gehad samen. De volgende etappe: Hillegom.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.