Mooi paadje

Vanmorgen zijn we niet al te laat opgestaan. Colin had weer een D&D afspraak in Hoofddorp, dus we moesten voor die tijd wel alles verder gedaan hebben. Terwijl ik Colin naar Hoofddorp bracht, is Annet naar Luke gegaan om even op Guus te passen terwijl Luke boodschappen ging doen. In de middag zijn we lekker een uurtje gaan wandelen in de AWD. Meteen even een nieuwe duinkaart gehaald, want de oude was al weer verlopen. Meteen mijn bunker-app uitgeprobeerd. Ik kan op mijn telefoon nu alle bekende bunkers in de buurt zien. Ok, misscien redelijk zonloos, maar ik vind het leuk en interessant 🙂 De AWD ligt vol met dat beton, dus dat was meteen goed uitproberen. Terug in Hillegom maar meteen met het eten begonnen, want daar werd het ook alweer tijd voor. Colin bleef pannenkoeken eten bij Sem. In de avond vroeg ik nog of hij het naar zijn zin had, waarop het antwoord kwam “Ja, of 11 uur goed was”… Dat bleek geen grapje te zijn, dus ga ik hem maar wat later ophalen dan gedacht 🙂 Als hij het maar naar zijn zin heeft.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.