Oepsie…

Redelijk uitgeslapen wakker geworden. Gezien de reistijden en doelen ben ik maar als eerste in de actie gekomen. Toen ik klaar was, Annet gedag gezegd en toch ook Colin even wakker gemaakt om gedag te zeggen. Hij wilde toch niet al te laat op gang komen. De rit naar Houten verliep weer vlekkeloos. Dat begint steeds meer te wennen. De tijd die het kost, zit me nog wel eens in de weg, maar ook dat zal wel wennen. De werkdag was verder weinig bijzonder en de terugrit verliep ook probleemloos. Colin was nog thuis, dus die heb ik even opgehaald op weg naar mams. Vanwege de warmte hadden we beiden geen zin in de traditionele patat, dus hebben we maar iets anders, simpels gegeten. In de tuin nog wat bosschage van de buren, die de tuin in groeide, weggeknipt en toen al weer bijtijds Colin naar boven gebracht. Ik had weer een cursusavond, dus ik moest weer om half zeven achter mijn laptop zitten in de virtuele klas. Ondertussen bleek er ook een redelijk grote telefoonstoring te zijn. 112 was al een poos niet bereikbaar en kennelijk overige telefonie ook niet. Ik ahd er geen last van in ieder geval en gelukkig al helemaal niets mee te maken. De cursus was een zware bevalling. Het virtuele principe ligt me sowieso al niet zo en de docent is ook niet de meest inspirerende die je kunt vinden. En dan de warmte… Het was even doorbijten. Gelukkig kwam ook daar een eind aan en kon ik lekker in mijn bed ploffen, na de was in de droger gedaan te hebben en een nieuwe was aangezet te hebben. Morgen verder.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.