Weer een bobo exit…

Na de wekker maar eerst wat huishoudelijke zaken geregeld. Iets met de was die ik gisteren nog aangezet had en zo. Droger weer gevuld en een nieuwe was aangezet. Soms is het hollen. Bij mijn werk aangekomen bleek onze nieuwe topman al weer op te gaan stappen. Die heeft het niet lang volgehouden. Vanwege dringende familiezaken gaat hij terug naar Italië. Daar gaat hij vervolgens een nieuwe executive positie gaan vervullen… Dat in één alinea? Timing? Karma? Gepland? Het had in ieder geval niets te maken met de grote storing gisteren… Verder de hele dag weer aangeknutseld. Na het werk even langs de supermarkt voor wat aanvullingen. Na het roeien, kwam Annet vanavond. En nog even gaan bedenken hoe ik het morgen met de auto ga doen. Die moet naar da garage, maar ik kan natuurlijk niet meer naar de Paalbergweg… Zo veel gewoontjes die opeens veranderen… We gaan het zien.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.