Kyogre

De wekker van Annet ging al heel vroeg vanmorgen. Ze was van plan extra vroeg te beginnen om weer lekker vroeg te kunnen stoppen ook. Ik had wat meer tijd, want mijn auto moest naar de garage. Het was weer tijd voor onderhoud en deze keer ook een APK. Ik was al erg bijtijds bij de garage, dus moest nog even wachten tot die open was. Nog even gemeld dat mijn keienvanger los hing aan een kant en richting bus gewandeld. Vroegâh kon ik vervolgens “gewoon”  naar mijn werk, maar nu is dat ondoenlijk geworden, dus maar gewoon naar huis om daar te werken. Ik wordt steeds blijer met mijn “kantoortje”. Het rommelhok met een goed bureau en stoel. Net toen ik wilde gaan bellen over de VPN die het niet deed, floepte die online en leek hij te gaan werken. De graafpartij om de verschillen tussen twee servers te vinden waardoor sudo op de ene server vlekkeloos werkt en op de andere server niet, leverde nog steeds niets op. Verder mogen we niet zo vreselijk veel knutselen aan de servers, dus dat wordt nog een uitdaging. Aan het einde van de dag vast op weg naar de garage om mijn auto op te halen. Bellen ze dat er nog het een en ander aan gedaan moet worden. Ik vond alles prima, maar ze hadden de onderdelen niet op voorraad. Of hij kon blijven staan tot morgen. Even met mams overlegd of ik haar auto kon gebruiken en terug gebeld dat het goed was. Bellen ze later weer dat de onderdelen er morgen ook nog niet zijn en dat het beter is om de auto op te halen en een nieuwe afspraak te maken… Pfff… En het moet allemaal voor de dertigste geregeld zijn, want dan verloopt de APK. We gaan het morgen maar eens zien. Een van de dingen die ze gevonden hadden was een beschadigde wiellager linksvoor! Eindelijk hebben ze dan het ruisje gevonden! Ik rijd al anderhalf jaar met een rare ruis linksvoor en drie garages hebben gekeken en niets gevonden… Wat ik al dacht, blijkt dus nu het geval. Maar goed, daar hebben we nu niets aan. Even bij mams de auto opgehaald en via de supermarkt weer naar huis gegaan. Thuis nog gereageerd op een raid-oproep en op de fiets naar het zebrapad gegaan. Daar een Kyogre gevangen en eentje niet. Er zat er nog een bij het winkelcentrum. Dat was voor mij toch de goede kant op, dus die zijn we ook nog gaan doen. Ook hier weer slechts een van de twee gevangen. Weer naar huis en daar lekker de maaltijdsalade ” thaise kip” en het bakje ” rood fruit” opgepeuzeld en nu lekker hangen. Beetje op de computers rommelen. Beetje televisie kijken. Straks komt Colin weer en is de woensdag weer over. Toedels!

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.