Rare dag

Rare dag. Colin vroeg bij de halte afgezet en weer terug naar huis om te werken. Tot zover een normale donderdag. Vlak voor het ochtendgebed naar mams gegaan, want die moest even naar de dokter. Bij mams het ochtendgebed gehad en meteen maar aangegeven dat het een vreemde dag zou worden. Met mams naar de dokter en gewacht tot ze daar uit gesproken was. Er waren geen ernstige dingen te constateren. Wat meer bewegen en wat bekken oefeningen moeten de boel wel verbeteren. Terug bij mams nog een bakkie koffie en toen op weg naar de bus om mijn auto op te halen. Bij de eerste halte bleek ik veel te vroeg, dus doorgelopen naar Oost. Daar reed de bus drie minuten te vroeg voor mijn neus langs, voordat k hem in de gaten had! Gelukkig komt die om de zes minuten, dus dat deed niet zo’n pijn. De volgende had ik wel te pakken. Ook die zette er flink de sokken in. Al snel stond ik achter het station in Haarlem uit te vogelen hoe ik verder moest. Dat bleek al een paar minuten later te zijn. Toen nog een stukje lopen en ik was bij de garage. Er bleken een aantal noodzakelijke onderdelen niet in huis te zijn. De APK loopt echter zondag af, dus maandag kan ik officieel niet meer met de auto rijden. Daar hadden ze het volgende op gevonden. Als ik zaterdagochtend de auto weer kon brengen, konden ze vast aan de gang met wat ze inmiddels binnen hadden. De schokbreker verwachten ze maandag pas. Ik zou dan een leenauto meekrijgen, zodat ik ook geen problemen met de APK zou krijgen. Maandag of dinsdag zou de auto dan wel weer klaar zijn. Een van de dingen die ze verder nog gevonden hadden, was een kapot wiellager linksvoor… Dat zou dan eindelijk de verklaring voor het gegons zijn, dat ik al een poos hoor. Thuis weer even verder gewerkt en toen Colin weer van de bushalte gehaald. De rest van de middag ook weer verder gewerkt en aan het einde van de middag nog even samen met Colin naar mams. Na die visite moest ik weer snel naar huis om me klaar te maken voor de training. Ik mocht weer anderhalf uur legaal gemeen vechten. Je wordt als beginner snel meegenomen in de Krav maga training! Gracia (de dame op de foto) is zich heel bewust van de verschillende niveaus van de verschillende sporters en weet ook goed wie wat wel kan en wat niet. Inmiddels is de gene te proberen iemand te slaan een beetje aan het wegebben. Je weet dat het de bedoeling is dat je je afweren en dat gaan ook meestal wel goed. Verder sla je toch niet helemaal door, dus mocht het misgaan is het niet meteen een groot drama. De trappen naar het kruis zijn weer een volgende drempel die overwonnen moet worden.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.