Pokéspoiler

Colin bij de halte gedropt en door naar mams. Lekker ontbeten en later weer naar huis gegaan. Tegen twaalf uur Colin weer uit school gehaald en naar Zandvoort om uit te waaien met een bordje vis. Op de valreep nog een portie gehaald voor mams. Op de terugweg dat nog even langs gebracht. Ik kon meteen de boodschappen uit haar auto gehaald en door naar huis. In de middag nog wat mensen aan de deur die me weer aan een andere energie leverancier willen helpen. Verbazingwekkend hoeveel geld je terug kunt krijgen… Ik heb ze vriendelijk laten weten dat nog wel een keer uit te gaan zoeken en dat ik niet van plan was dat aan de deur te doen. Tegen acht uur kwam Monique Colin ophalen op weg naar Brabant. Daarna heb ik ook mijn tassen ingepakt in naar Hillegom te gaan. De laptop stond nog te back-uppen, dus die moet ik later nog even ophalen. Net in de auto, kwam er nog een raid oproep “om de hoek”, dus die heb ik k nog even meegedaan. Dat bleek de achterspoiler toch nog andere toepassingen te hebben dan alleen de kont op de weg drukken 🙂 Na de raid door naar Hillegom. Ik ben maar niet meer naar Lisse gegaan, want dat zou niet veel met uithalen denk ik. Nu wachten tot Annet weer thuis komt.

About Peter Hofman 2225 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.