Op Guus passen

Vroeg opgestaan om de auto naar de garage te brengen. Ik kreeg netjes en leenauto mee. Een Mitsubishi space star. Klein maar fijn. We hoefden niet meer naar luke en Danique, want het hele huis was gisteren leeg gehaald. Sam kwam nog een bakkie doen. Tussen dat en Guus door zijn we nog even naar het dorp gelopen om nog even buiten te zijn en om een ijsje te hangen bij Pierre, het chocolade begrip hier. Later werd Guus afgeleverd voor zijn logeer partij. Dan konden luke en Danique naar het smartlappen festival. Daar zijn de muziek echter zo hard dat we het thuis woordelijk konden volgen. Dan blijkt ook meteen waarom het zo hard is. Dan hoor je dat geen minste niet voor vals het allemaal is. Guus gedoken zich als een echte drukke ontdekker. Tot hij naar bed mocht. Hij was zo weg. Nog een kreun na een minuut of twintig, maar verder ziet het er hoopvol uit.

About Peter Hofman 2146 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.